Csúszásmentesítés, Szigetelés Mesterfokon
Víz-, Hő- és Hangszigetelés, Csúszásmentesítés - Te
kintse meg további termékeinket!

Velünk biztonságban járhat!

Novobran - Hőszigetelő falfesték

A Novobran egy olyan vízalapú, hőszigetelő, latex festék, mely mikroszkópikus üreges kerámia gömböket tartalmaz. Ezeknek az üreges gömböknek köszönhetően egy olyan kiváló fizikai tulajdonságokkal rendelkező festék jött létre, mely a többi falfestékkel ellentétben:

- tökéletesen ellenáll az infravörös sugárzástól az ultraibolyáig minden magas napsugárzás fényvisszaverésének...

- magas ellenállást biztosít a természeti tényezők ellen, mint a víz, szmog, baktériumok, gombák, algák

- kiváló párologtatási tulajdonsággal rendelkezik

- ellenáll az öregedésnek, mellyel a fizikai jellemzői és a teljesítmény nem változik

- a Novobran egy olyan hővédő pajzsot képez, mellyel visszaveri a hőt, ezúton egy nagyon hatékony energiamegtakarító termék (20-35% energiamegtakarítást biztosít)

- rugalmasságának, tapadásának köszönhetően szinte bármilyen felületen használható

Továbbá az infravörös és ultraibolya sugárzás visszaverő tulajdonságának köszönhetően a Novobran egy hővédő pajzsot képez, ugyanazt a technológiát használva, amelyet a NASA használ az űrhajók elkészítésénel.

 

A Novobrannak két fajtáját különböztetjük meg:

- Novobran Inside

- Novobran Outside

 

 

A hagyományos festék és a Novobran közötti különbség

 

 

Rugalmasság:

Novobran - Rugalmasság

 

A Novobran UV sugárzás visszaverési tulajdonságának köszönhetően, az anyag nagyon jól megvédi úgy önmagát, mint a további rétegeket, a fizikai és kémiai reakcióktól, amelyek az UV sugárzásnak köszönhetőek, és amelyék az anyagok gyors öregedéséhez visznek.

 

Egy másik erőssége a Novobran terméknek az áthathatatlansága a levegőben lévő anyagokkal szemben, azaz impermeabilitási tulajdonsággal rendelkezik, megőrizve ugyanakkor a lélegző tulajdonságát is. (Ugyanezt az elvet használják a GoreTex anyagnál is). Ezért, a Novobran terméket lehet alkalmazni mind a külső homlokzatok, mind a tetők szigetelésére.

 

A szennyeződés, szmog, baktériumok, gombák és algák nem találnak felületet, amelyre rögzítsék magukat: Novobran termékkel bevont felületek ön tisztulok, lesznek. A termék rugalmassága, a felhasznált területtől függően biztosítja a termék vízhatlanságát, még azokon a vakolt felületeken is, amely mikro-repedéseket tartalmaznak.

 

A Novobran lélegző tulajdonsága lehetővé teszi, hogy a fal nedvességet veszítsen, csökkentve a belül keletkezet környezeti páratartalmat, ezáltal egy jobb belső környezeti érzést biztosítva minden szempontból (elsősorban hőenergia megtakarítás).

 

Öregedésállóságának köszönhetően, az épületet megőrzi nagyon jó állapotban, a 10 éves gyári garancia lejárta után is. Ez azzal magyarázható, hogy, az alapanyagot alkotó termék, a kerámia, egy olyan termék, amely soha nem öregszik (gondoljunk a régészeti maradványokra). A kerámia mikrogömbök és latex kombinációja egy kiváló terméket, biztosit a természeti tényezők ellen, olyan tulajdonságokkal, amelyet nem találunk meg a piacon létező terméknél.

 

A titán-oxid (TiO2) foto katalitikus ereje lehetővé teszi a Novobran festék működését mind egy biológiai levegőtisztító: az illékony szerves vegyületek érintkezésekor a titán-oxid részecskékkel, le lesznek bontva inaktív összetevőkre, így csökkentve az abszolút környezeti toxicitás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • L Antiscivolo - Csúszás mentesítő felületkezelés
  2011-03-02 00:23:26

  Töltse le a L´Antiscivolo Brosúráját innen!

  Brosúra letöltése (PDF)

   

 • Tekintse meg új termékeinket!
  2011-02-18 22:57:28

  Novobran Inside - Beltéri szigetelő festék

  További információk...

  Novobran Outside - Kültéri szigetelő feték

  További információk...

  Subertres - Folyékony parafaszigetelés

  További információk...

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Szavazás

Ön kipróbálná a terméket?
Igen
Nem
Asztali nézet